O nama

Prodajno servisni centar Ehome je specijaliziran za prodaju kućanskih i profesionalnih  aparata i original rezervnih dijelova te dodatne opreme svjetskih renomiranih proizvođača: Aeg, Electrolux, Bosch, Miele, LG, Whirlpool te Toshiba klimatizacija.

Eksluzivni smo zastupnici za Republiku Hrvatsku za Prana ventilacijske sutave – novo i jedinstveno na hrvatskom tržištu.

www.prana24.hr 

U ponudi također imamo i Franke sudopere i pipe te u suradnji sa vodećom tvrtkom za proizvodnju i printanje kaljenih stakla za kuhinje nudimo Vam izradu kaljenih stakla sa printom motiva po Vašem izboru.

Kako bi našu uslugu digli na najviši nivo, oformili smo sa svaki brand zaseban odjel te  brand store:

AEG i Electrolux: www.eluxshop.hr

Bosch: www.bosch.ehome.hr

Whirlpool: www.whirlpool.ehome.hr

LG: www.lg.ehome.hr

Toshiba: www.toshiba.ehome.hr

Franke: www.franke.ehome.hr

Zaseban odjel zadužen je za prodaju Whirlpool profesionalnih te poluprofesionalnih uređaja za Vaše poslovanje ( praone, hoteli, restorani, apartmani, strački domovi, sportski klubovi itd. ) također sa servisom.

Nudimo najbolju prodajnu te postprodajnu uslugu. Tržištu smo ponudili i jedinstvenu uslugu dostave sa uključenom montažom uređaja ( za sada samo za područje Zagreba i okolice, Hrv. zagorja te Slavonije i Baranje ) u isto vrijeme.

Kako bi našim kupcima osigurali najbolju postprodajnu uslugu osigurali smo Vam pravo prvenstva kod eventualnih budućih servisnih zahtjeva kako u jamstvenom tako i van jamstvenog roka.

Isto tako osigurali smo nabavu isključivo original rezervnih dijelova za sve aparate iz ponude Electrolux-a, Aeg-a i Zanussi-a , Bosch i Siemensa te Whirlpool dodatne opreme te sredstva za čišćenje i održavanje.

Prodajno izložbeni salon i ured te servisni prijem nalazi se u :

Vrbanjska ul. 1 – ( nasuprot Nacionalne i sveučilišne knjižnica Zagreb – kod fontana )

10 000 Zagreb

Tel: 01 5616 036

mail: prodaja@ehome.hr

Radno vrijeme:

  • PONEDJELJAK – PETAK: 08h – 20h
  • SUBOTA: – 08h – 14h

 

Stranica www.ehome.hr u vlasništvu je:

Froh j.d.o.o. za trgovinu

Dubrovčan 175a

49215 Dubrovčan

OIB: 14636871310

MBS: 081038113 – upisan kod Trgovačkog suda Zagreb

IBAN: HR0223400091110797536

info@ehome.hr

PRODAJA: prodaja@ehome.hr