Home
Shop
Wishlist0
NOVO! PREMIUM DOSTAVA - DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11617″ img_size=”400×200″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jedinstvena besplatna usluga pranja posuđa dostupna u 14 europskih zemalja u preko 120 kampova

Easy Be servis za pranje posuđa, operite i osušite posuđe u 5 minuta.

Jedinstvena usluga za kampove i goste kampova.

[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10230″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Easy Be Services B.V. je usluga usmjerena na gosta koja kampovima nudi održivo poslovanje  i povećavajuće profite. Easy Be gradi održive odnose i ima za cilj pružiti proizvode i usluge samo najviše kvalitete.

Strast za gostoprimstvom i uslugom

Neki smatraju da je pranje posuđa u kampu opuštajući dio kampiranja. Easy Be misli drugačije. Ono što ustavri dobivate  dok ručno perete posuđe je ogroman gubitak vode, energije i vremena. Easy Be kombinira strast za gostoprimstvom, učinkovitošću i kvalitetom usluge s kampiranjem. Rezultat: Održiv i sretan godišnji odmor![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11615″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/bAk1gaIYutg”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Usluga pranja posuđa Easy Be za kampove: čisto i suho posuđe u pet minuta.

Da li gosti kampa uživaju prati posuđe u kampu? Zamislite samo koliko vode i energije potroše kod ručnog pranja. Znanstvena istraživanja pokazuju da ručno pranje posuđa ima ozbiljan utjecaj na okoliš.

Jedinstvena usluga

Zahvaljujući jedinstvenim perilicama posuđa tvrtke Easy Be, kampovi dobivaju isprobanu, testiranu i održivu uslugu koja može uštedjeti tisuće eura na vodi i energiji, uz zajamčeno povećanje profitabilnosti i zadovoljstva kupaca.

Održiva pogodnost na odmoru

Pregledajte naše videozapise ili zatražite podatke bez obveze. Usluga pranja suđa Easy Be dostupna je za kampove i marine u svim veličinama.

Za kombinacije sa sezonskim ili cjelogodišnjim radom kampova, mobilne kućice, marine…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]EasyBe pomaže kampovima da se u potpunosti prebace na automatizirano pranje posuđa. Da bismo to uspješno učinili, zauzimamo profesionalni pristup upravljanju promjenama, koji uključuje komunikaciju, motivaciju, dostupnost, tehniku, pouzdanost i vrhunsku kvalitetu usluge. To je ono što isporučujemo sa strašću i savršenstvom. Naša je usluga jedinstvena, inovativna, održiva, cjelovita, s kompletnom uslugom i bez ulaganja. Savjetujemo 1 stroj na 20-50 turističkih terena. To osigurava optimiziranu dostupnost, tako da vaši gosti ne moraju čekati i mogu imati stroj na raspolaganju u svakom trenutku dana.

Naš koncept obećava da će svi gosti moći svakodnevno čistiti i sušiti posuđe za 5 minuta. To je ono što obećavamo i isporučujemo. U našim kampovima svi su gosti motivirani da prestanu ručno prati posuđe i koriste naše posebno dizajnirane aparate za goste. Kampovi sa nama štede vodu, el. energiju i smeće za jednokratnu upotrebu, a gosti štede vrijeme. U tri tjedna boravka na našim partnerskim  kampovima gosti uštede 10-15 sati pranja posuđa. Naš koncept vraća to  vrijeme gostu i oni ga vole.

Počeli smo 2013. godine, a sada se nalazimo u 14 zemalja u više od 120 kampova. Naš je proizvod kao takav privukao neke od vodećih europskih kampova i partnera. Tu spadaju Leading Campings, ANWB / ADAC Best Campings, Ardoer, les Castels, Yellow! Sela i GreenKey / Clef Verte. Oni poduzetnici koji prepoznaju vrhunsku uslugu za svog gosta i konkurentsku prednost su naši kupci, iz svih slojeva kategorizacije, od baznih  do najboljih u Europi.

Naši klijenti su najbolji kampovi u Europi: 6 vodećih kampova i 40 ANWB TOP kampova.

Naši kampovi u Hrvatskoj:
-Slovenija:

Sretni kampovi sa sretnim gostima. Ove sezone oprali smo posuđe oko 750.000 puta![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11618″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Zastupamo EasyBe za područje Hrvatske i Slovenije” i_icon_fontawesome=”fas fa-bullhorn” i_color=”green” color=”green” border_width=”2″ add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_cta h2=”Iznenadite svoje goste” style=”outline” color=”green” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fas fa-campground”]

Ako ste vlasnik kampa i zainteresirani ste za naš koncept pružanja vrhunske usluge svom gostu,
kontaktirajte nas i razgovarajte o mogućnostima…

[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Kontakt:” style=”flat” color=”green”]Vrbanjska ul 1, Zagreb

horvatindanijel@easybe.nl

+385 91 527 5065[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_buttons btn_title=”EasyBe Newsletter 2020 – pogledaj novosti” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fehome.hr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F11%2FNL_EasyBe-sept-2020-def-CRO.pdf|||” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”1120″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#066d03″ btn_hover=”ubtn-top-bg” btn_bg_color_hover=”#3f8225″ icon=”Defaults-newspaper-o” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”12296,12297,12294,12293,12298″][/vc_column][/vc_row]

Back to Top

Želiš

50 kn poklon bon?

Prijavi se na newsletter i među prvima saznaj za akcije i novosti a  za dobrodošlicu primi

 na mail poklon kod 50 kn :)

Proizvod je dodan u košaricu