Home
Trgovina
Favoriti0
|BLACK FRIDAY| Najveća akcija za uštedu je konačna stigla

Očekuje vas eksplozija popusta na sve što vam treba za pametan dom i vrhunsku zabavu.

GLEDALI STE

Jedinstvena besplatna usluga pranja posuđa dostupna u 14 europskih zemalja u preko 120 kampova

Easy Be servis za pranje posuđa, operite i osušite posuđe u 5 minuta.

Jedinstvena usluga za kampove i goste kampova.

Easy Be Services B.V. je usluga usmjerena na gosta koja kampovima nudi održivo poslovanje  i povećavajuće profite. Easy Be gradi održive odnose i ima za cilj pružiti proizvode i usluge samo najviše kvalitete.

Strast za gostoprimstvom i uslugom

Neki smatraju da je pranje posuđa u kampu opuštajući dio kampiranja. Easy Be misli drugačije. Ono što ustavri dobivate  dok ručno perete posuđe je ogroman gubitak vode, energije i vremena. Easy Be kombinira strast za gostoprimstvom, učinkovitošću i kvalitetom usluge s kampiranjem. Rezultat: Održiv i sretan godišnji odmor!

Usluga pranja posuđa Easy Be za kampove: čisto i suho posuđe u pet minuta.

Da li gosti kampa uživaju prati posuđe u kampu? Zamislite samo koliko vode i energije potroše kod ručnog pranja. Znanstvena istraživanja pokazuju da ručno pranje posuđa ima ozbiljan utjecaj na okoliš.

Jedinstvena usluga

Zahvaljujući jedinstvenim perilicama posuđa tvrtke Easy Be, kampovi dobivaju isprobanu, testiranu i održivu uslugu koja može uštedjeti tisuće eura na vodi i energiji, uz zajamčeno povećanje profitabilnosti i zadovoljstva kupaca.

Održiva pogodnost na odmoru

Pregledajte naše videozapise ili zatražite podatke bez obveze. Usluga pranja suđa Easy Be dostupna je za kampove i marine u svim veličinama.

Za kombinacije sa sezonskim ili cjelogodišnjim radom kampova, mobilne kućice, marine. EasyBe pomaže kampovima da se u potpunosti prebace na automatizirano pranje posuđa. Da bismo to uspješno učinili, zauzimamo profesionalni pristup upravljanju promjenama, koji uključuje komunikaciju, motivaciju, dostupnost, tehniku, pouzdanost i vrhunsku kvalitetu usluge. To je ono što isporučujemo sa strašću i savršenstvom. Naša je usluga jedinstvena, inovativna, održiva, cjelovita, s kompletnom uslugom i bez ulaganja. Savjetujemo 1 stroj na 20-50 turističkih terena. To osigurava optimiziranu dostupnost, tako da vaši gosti ne moraju čekati i mogu imati stroj na raspolaganju u svakom trenutku dana.

Naš koncept obećava da će svi gosti moći svakodnevno čistiti i sušiti posuđe za 5 minuta. To je ono što obećavamo i isporučujemo. U našim kampovima svi su gosti motivirani da prestanu ručno prati posuđe i koriste naše posebno dizajnirane aparate za goste. Kampovi sa nama štede vodu, el. energiju i smeće za jednokratnu upotrebu, a gosti štede vrijeme. U tri tjedna boravka na našim partnerskim  kampovima gosti uštede 10-15 sati pranja posuđa. Naš koncept vraća to  vrijeme gostu i oni ga vole.

Počeli smo 2013. godine, a sada se nalazimo u 14 zemalja u više od 180 kampova. Naš je proizvod kao takav privukao neke od vodećih europskih kampova i partnera. Tu spadaju Leading Campings, ANWB / ADAC Best Campings, Ardoer, les Castels, Yellow! Sela i GreenKey / Clef Verte. Oni poduzetnici koji prepoznaju vrhunsku uslugu za svog gosta i konkurentsku prednost su naši kupci, iz svih slojeva kategorizacije, od baznih  do najboljih u Europi.

Naši klijenti su najbolji kampovi u Europi: 6 vodećih kampova i 40 ANWB TOP kampova.

Naši kampovi u Hrvatskoj:
 
 
-Slovenija:

Sretni kampovi sa sretnim gostima. Ove sezone oprali smo posuđe oko 750.000 puta!

Zastupamo EasyBe za područje Hrvatske i Slovenije – Iznenadite svoje goste 

Ako ste vlasnik kampa i zainteresirani ste za naš koncept pružanja vrhunske usluge svom gostu,
kontaktirajte nas za sve detalje:
 
+385 1  35 35 982
Back to Top
Ocjena ehome.hr na Trustprofile recenzija je 7.6/10 temeljena na 85 recenzije.
Proizvod je dodan u košaricu