Home
Trgovina
Favoriti0
|BLACK FRIDAY| Najveća akcija za uštedu je konačna stigla

Očekuje vas eksplozija popusta na sve što vam treba za pametan dom i vrhunsku zabavu.

GLEDALI STE

Dry Aging – rješenja za suho dozrijevanje iz DRY AGER®

Original – od brenda br.1 u svijetu.

Dry Aging hladnjaci, Dry Aging ulazne komore, i Dry Aging proizvodne jedinice. Kvaliteta Made in Germany. Bezvremenski moderan dizajn izvana – visokoprecizna, sofisticirana tehnologija iznutra. Zanatstvo se susreće s visokom tehnologijom. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji SmartAging® proizvodite suho odležano meso, perad, ribu, kobasice, šunku i sir lakše nego ikad prije. Od hrane do super delicije pritiskom na gumb.

DX500-Premium-S-Cuts-01

U ponudi:

Dry Ager® DX 500 Premium S

3.529,00  (26.589,25 kn)

.

Dry Ager® DX 1000 Premium S

5.289,00  (39.849,97 kn)

Redefinirano suho dozrijevanje

Zahvaljujući SmartAging®, potreban je samo pritisak na gumb za postizanje najboljeg rezultata dozrijevanja.

Sada je moguće oplemeniti širok izbor hrane. Od mesa do ribe.

Nije potreban priključak za vodu ili spremnik. Dozrijevati svoje proizvode možete gdje želite, jednostavnim pritiskom na gumb.

U DRY AGING BIBLE naučit ćete sve o SmartAging® na više od 300 stranica.

Razvijen i proizveden u Njemačkoj. Za ispunjenje vaših najviših očekivanja.

Suho dozrijevanje može biti tako jednostavno. Sa SmartAging®.

DX500-Premium-S-Cuts-02

 

Programima za suho dozrijevanje SmartAging® spremni ste za sve pritiskom na gumb.

Sofisticirani programi za suho dozrijevanje koje su razvili profesionalci ne ostavljaju vas da strijepite te meso dozrijeva upravo onako kako vam se sviđa. Odaberite odgovarajući program putem upravljačke jedinice izravno na DRY AGER hladnjaku za suho dozrijevanje i možete krenuti. Očekuju vas neslućene mogućnosti!

MESO

DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje može učiniti mnogo stvari, ali oplemenjivanje mesa je njegova bit. Prilikom suhog dozrijevanja morate se baviti sa svakim komadom mesa pojedinačno. Srećom, imamo jednostavno rješenje: našu SmartAging® tehnologiju.

KOBASICA

Kada je riječ o kobasicama, možete se osloniti na naš DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje. Jer je na visini zadatka. Od Salsiccie do Milanske salame – može sve. Naravno, i dalje će vam trebati stroj za mljevenje mesa i punilo za kobasice za izradu kobasica, ali ostalo je jednostavno s našom BIBLIJOM ZA SUHO DOZRIJEVANJE (DRY AGING BIBLE) i SmartAging®.

ŠUNKA

Vrijeme, začini i pravi parametri za suho dozrijevanje pretvaraju komad mesa u traženi specijalitet. Ali sušeno meso je također traženije nego ikad. Savršeno usklađene mješavine začina možete pronaći u DRY AGER-u, a pritiskom na gumb tehnologija SmartAging® brine se o pravim parametrima za vas. To pretvara proizvodnju šunke od grickanja noktiju u test strpljenja.

PERAD

Definitivno najbolji način da vaše meso peradi dosegne izvrstan okus. Meso osjetljivo na bakterije u dobrim je rukama u DRY AGER Premium S. Zahvaljujući višestupanjskom sustavu sterilizacije, možete doživjeti transformaciju u apsolutnu deliciju mirne savjesti.

RIBA

Suho dozrijevanje ribe smatra se vrhunskom disciplinom, jer je tanka granica između savršenog rezultata i nejestivog proizvoda. Rezultat su neočekivani okusi rangirani od marcipana do maslaca. Još jedan plus: rok trajanja cijele ribe je produžen do 10 dana, što štedi novac.

SIR

Riječ je o vašem siru. Jer izvanredan okus zahtijeva vrijeme. Za stvaranje idealnih uvjeta za dozrijevanje sira potrebno je kontrolirati vlažnost, temperaturu i protok zraka. Zvuči kao posao za DRY AGER-ov hladnjak za suho dozrijevanje.

VINO

Vaš DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje također je prikladan kao vinska rashladna vitrina i/ili humidor tijekom ovih faza. Budući da vino voli stalne temperature, a cigarama je potreban vlažan zrak – pritiskom na gumb možete jednostavno regulirati oboje s DRY AGER hladnjakom za suho dozrijevanje!

OSTALO

Tjestenina se savršeno uklapa u DRY AGER hladnjak! No, voće, povrće, začinsko bilje ili gljive sada se također mogu vrlo jednostavno sušiti posebnim SmartAging® programima. Velika prednost u odnosu na automatski dehidrator: u DRY AGER klimatskom hladnjaku čak se i velike količine iznimno nježno suše na nižim temperaturama nego što bi to inače bio slučaj.

Suho dozrijevanje Walk-in komore

Velika točno onoliko koliko vam treba. Dry Aging Walk-in komore za suho dozrijevanje pretvaraju vaš prodajni prostor u sobu za Dry Aging iskustvo. Kako biste postigli cilj, vaša Dry Aging komora za suho dozrijevanje planira se korak po korak zajedno sa stručnjakom iz DRY AGER-a i prilagođava se vašim potrebama. Svi sustavi za suho dozrijevanje, kao što su HumiControl®, DX AirReg® i UVC sustav sterilizacije, dolaze standardno. Veličina, oblik, materijal izrade, boja, dizajn interijera, distribucijski sustav hlađenja, rasvjeta i još mnogo toga. Na ovaj način stvarate vrhunsko iskustvo kupovine za svoje kupce.

DryAger-Startseite-Reifezellen

Proizvodne jedinice za suho dozrijevanje

DRY AGER® Proizvodne jedinice za suho dozrijevanje dostupne su u različitim verzijama i mogu se savršeno prilagoditi vašoj postojećoj rashladnoj infrastrukturi. Sustav All-in-One uključuje sve povezane komponente i može se instalirati kao kompaktno stropno rješenje na vašoj komori. Ovisno o veličini komore ili uvjetima na mjestu, koristi se jedna od tri raspoložive klase snage.
Za one koji žele fizički odvojiti vanjsku jedinicu od isparivača u komori zbog nedostatka prostora, viška topline ili buke, Split-System ili sustav isparivača imaju sve mogućnosti. Sustavi su individualno prilagođeni vašim potrebama i za gotovo sve veličine izvedbe.
Sve tehničke značajke suhog dozrijevanja standardne su na ponuđenim modelima. HumiControl®, DX AirReg® i integrirani UVC sustavi sterilizacije osiguravaju maksimalnu pouzdanost parametara i jamče pouzdane, 100% ponovljive rezultate dozrijevanja u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost proizvoda.

Back to Top
Ocjena ehome.hr na Trustprofile recenzija je 7.6/10 temeljena na 85 recenzije.
Proizvod je dodan u košaricu