Home
Trgovina
Favoriti0
|BLACK FRIDAY| Najveća akcija za uštedu je konačna stigla

Očekuje vas eksplozija popusta na sve što vam treba za pametan dom i vrhunsku zabavu.

GLEDALI STE
HAIER

PRODUŽENO JAMSTVO

Ostvarite pravo na 7 GODINA POTPUNE GARANCIJE (2 godine potpune redovne + 5 godina dodatne potpune garancije) za sve HAIER uređaje bijele tehnike (samostojeće i ugradbene), kupljene u periodu od 01.04.2023. do 31.08.2024.

Obavezna ONLINE REGISTRACIJA unutar 30 dana od datuma kupnje.

 

TKO SMO – Blizu naših korisnika

1600x900_who we are_2022

Više od 30 godina, Haier posvećuje svoju energiju i stručnost razvoju najboljih uređaja koji će zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih korisnika.

Od osnivanja 1984. godine, Haier je ostao pod vodstvom istog direktora Zhang Ruimina, vizionara s jasnim ciljem: proizvodnja visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda. Unutar prve godine od imenovanja, kao odgovor na žalbe na neispravne hladnjake, njegov radikalan potez razbijanja hladnjaka ispred zaposlenika prepoznat je kao ključna prekretnica u kreiranju danas u cijelom svijetu prepoznatljivog branda.

Od tada, Haier se razvija u toku s turbulentnim zahtjevima suvremenog svijeta i potrebama današnjih korisnika, uz maksimalan profit na temelju ključnih vrijednosti – kvalitete i pouzdanosti u ponudi vrhunskih, inovativnih i modernih uređaja.

Haier shvaća važnost bliskosti s korisnicima svojih uređaja i da samo uvažavanjem njihovih potreba i želja može unaprijediti kvalitetu života. Predanost stalnom unaprjeđenju i širenju asortimana stavlja Haier u funkciju životnog partnera svojih vjernih korisnika i opravdano vodećeg branda kućanskih uređaja preko deset godina zaredom.

U ŠTO VJERUJEMO – Naš najbolji istraživački centar dom je naših korisnika

1600x900_what we believe_2022

Glavna misao vodilja Haier branda proizvodnja je uređaja vrhunske kvalitete, napredne tehnologije koja hrabro i uspješno odgovara na sve zahtjeve modernog kućanstva, uz rezultat više slobodnog vremena za korisnike da se posvete stvarima koje su im uistinu važne.

Za sigurnost zadovoljstva stvarnih potreba korisnika, Haier snažno vjeruje u ideju doma kao primarnog istraživačkog centra. Samo u stvarnim uvjetima upotrebe može doći do istinskog razumijevanja izazova promjenjivih potrošačkih navika i zahtjeva. Kroz takvu bliskost i predanost stvarnim korisnicima, Haier uspješno održava filozofiju Nulte udaljenosti između tehnoloških inovacija i stvarnog života korisnika.

Stavljanjem fokusa na dom kao ključnu inspiraciju, Haier ispunjava svoj krajnji cilj: uštedu vremena kao dragocjenu stavku u užurbanosti modernog stila života. Haier uređaji izrađeni su od vrhunskih materijala prema dizajnu stručnih inžinjera, opremljeni naprednim tehnologijama uz pametna rješenja za praktičnu upotrebu, uštedu vremena i posljedično – bolju kvalitetu života.

Haier maksimalno ulaže u centre za istraživanje i razvoj, smještene na svih pet kontinenata svijeta, uz ključnu motivaciju osmišljavanja pametnih rješenja koja će korisnicima uštedjeti dragocjeno vrijeme. Upravo zato Haier čak 4% ukupnog prometa ulaže u sektor inovacija.

 

Filozofija Nulte udaljenosti – bliskost s korisnicima

Filozofija Nulte udaljenosti i pristup stalne povezanosti s korisnicima osigurava jamstvo pametnih uređaja napredne tehnologije koji uspješno održavaju zavidnu tradiciju dugogodišnjih postignuća. Haier hrabro korača u budućnost inovacija bez zaustavljanja – piše povijest neprestanim razvojem širokog asortimana jedinstvenih uređaja prilagođenih svim izazovima modernog doma – to je Haier misija, neka bude i vaš odabir.

Back to Top
Ocjena ehome.hr na Trustprofile recenzija je 7.6/10 temeljena na 85 recenzije.
Proizvod je dodan u košaricu