Dezinfekcija u ičišćenje bez štetnih kemikalija

100% biorazgradivi eko poizvodi

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva.

VISOKA UČINKOVITOST proizvedenih tekućina, Genox – jaki oksidativni dezinficijens i Genoll – deterdžent i odmašćivač za pranje i neutralizaciju, sadržana je u aktivnim ionima koji daju specifična fizikalno-kemijska svojstva te u tako pobuđenom stanju imaju sposobnost brzog reagiranja oksidativnim djelovanjem na vitalne dijelove svih poznatih mikroorganizama (uključujući i spore) te razgradnju raznih zaprljanja, masnoća i neutralizaciju teških metala i otrova u vodenim otopinama.

NEOGRANIČENA PRIMJENA djelovanja na svim područjima uključujući: kućanstvo, medicinu, veterinu, prehrambenu industriju, dezinfekciju pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode, tretman vode tijekom cijelog ciklusa uzgoja životinja na farmama, prevenciju i tretiranje raznih oboljenja, higijenu radnika, opreme, vozila i objekata.

MEĐUNARODNA ISPITIVANJA dokazuju učinkovitost proizvoda u brojnim znanstvenim institucijama i laboratorijima u svijetu te također u svim za to nadležnim institucijama u Hrvatskoj uključujući i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Asortiman

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Genox

Genox je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Pored jakog djelovanja dezinficijensa na bakterije, viruse i gljivice – Genox djeluje i na plijesni, spore i biofilm. Prikladan je za ručnu ili strojnu uporabu, a primjenjuje se vrlo lako, bez zaštitne opreme djelatnika i posebnih mjera opreza.

Genoll

GENOLL je deterdžent, odnosno odmašćivač koji dolazi u varijantama sa i bez pjene. Izuzetno učinkovit pri pranju i odmašćivanju površina, pribora i opreme. Lagani je koagulant te nakon nanošenja omogućava odvajanje masnoća od zaprljane površine.

Kamenko

Prirodan proizvod namijenjen za uklanjanje i otapanje kamenca s različitih vrsta površina u profesionalnoj uporabi, a također i u domaćinstvima. Brzo otapa čak i tvrdokorni kamenac te ostavlja površine čistima i sjajnima, prikladan je za čestu uporabu.

Zuzex

Proizvod za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola izuzetno je snažan odmašćivač te temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim. Zuzex ne sadrži agresivne kemijske tvari, umjetna bojila niti mirise. Prirodan je prozvod, neotrovan te potpuno ekološki. Ne sadrži agresivne tvari, umjetna bojila i mirise.