Kampovi usmjereni ka odmoru, ne pranju.

Nakon sedam godina razvijanja, Easy Be usluga pranja posuđa je postala standard.

Kamperi sada mogu, prilikom odabira njihove slijedeće destinacije za godišnji odmor putem turističkog vodiča Alana Rogersa, odabirati i kampove sa Easy Be uslugom pranja posuđa.

Easy Be ponuda u  Alan Rogers Travel Guideu

Rob Fearn – generalni direktor, Alan Rogers Travel Ltd:

“ Kada sam prvi put upoznao g.Bas-a iz EasyBe-a, na  godišnjem sajmu “Turistički parkovi i inovacije” u Birminghamu, ostao sam oduševljen njegovim entuzijazmom i poduzetničkim duhom. Prednosti EasyBe-a su odmah bile izrazito jasne. Kampovi štede vodu i struju, a pritom nude novu dodatnu vrijednost i uslugu, a gosti troše puno manje vremena na pranje posuđa te se kud i kamo više fokusiraju na odmor sa svojim najmilijima.

Nakon prvog sastanka, odmah sam posjetio prvi kamp u Velikoj Britaniji koji je naručio EasyBe sustav kako bih svjedočio instaliciji istog od strane Easy Be tima. Unatoč vremenskim neprilikma, bio sam ugodno iznenađen koliko je jednostavno bilo!

Odmah sam znao da će EasyBe sustav biti odličan dodatak našoj ponudi i bio sam i  više no sretan što sam taj dodatak mogao oglasiti na našoj webstranici.

Alan Rogers i dalje nastavlja nuditi posebnu cijenu oglašavanja svim kupcima EasyBe sustava, a pritom dodaje i dodatnu kategorizacijsku zvjedicu.


Easy Be novosti

Mnogi kampovi su se, ove sezone, pridružili u ponudi Easy Be perilica posuđa za svoje goste. Naša baza kupaca se proširuje duž mnogih kampova u Europi poput onih u Sloveniji, Engleskoj te Irskoj i Sj. Irskoj. Također, prisutni smo i u našem drugom naturističkom kampu, a osnovali smo i Easy Be tehnički laboratorij – EasyBe HQ u Bleiswijku, Nizozemska.

Skelwith Fold – Ujedinjeno Kraljevstvo

“Oduševljeni smo što smo ove godine mogli instalirati EasyBe perilice za pranje posuđa u našem kampu u Skelwith Foldu.

Fantastičan su dodatak ponudi i popularni su koliko je i samo pranje posuđa nepopularno.

Naravno, nemojmo zaboraviti i na činjenicu da su ekološki prihvatljive i jednostavne za uporabu što je izrazito bitno i za posao, ali i našim klijentima.”

Belvedere – Slovenija

“Otkako imamo EasyBe, kampiranje naših gostiju je mnogo lakši! Kao trenutačno prvi kamp u Sloveniji sa EasyBe perilicama posuđa, nadamo se da će i drugi kampovi slijediti naš primjer i da time doprinesu u očuvanju okoliša”

Easy Be uredi

Kako bi osigurali adekvatnu prodajnu i korisničku podršku u svakom kutku Europe, na raspolaganju su naših entuzijastični i profesionalni prodajni predstavnici po cijeloj Europi.

Zastupstvo za Hrvatsku i Sloveniju:

Ehome

Vrbanjska 1

10 000 Zagreb

croatiaeasybe@easybe.nl,

+385 1 5616 036

Easy Be servisni tim

Polako, ali sigurno rastemo, a kako bi svim kampovima sa Easy Be perilicama posuđa osigurali pravovremenu uslugu i održavanje konstantno unaprijeđujemo te povećavamo naš servisni tim.

Komentiraj