O SOLARNIM ROLETAMA

SolarGaps proizvodi pametne solarne rolete koje automatski prate sunce,
proizvodeći energiju i istovremeno štite vaše staklene površine od topline i hladnoće.
Postavljene u domu ili ureda, naše rolete prate sunce pružajući aktivno sjenčanje dok stvaraju dovoljno energije za uštedu i do 70% na računu za električnu energiju.
Kupci koji instaliraju SolarGaps na sunčanim prozorima odmah bilježe smanjenje troškova za energiju. Električna energija prikupljena iz SolarGaps-a može se dovoditi izravno u električnu mrežu zgrade ili u akumulatorski sustav.

Naša sveobuhvatna platforma za upravljanje energijom omogućava vlasnicima zgrada
i menadžerima da prate potrošnju, proizvodnju, prodaju i skladištenje energije. Naš
cilj je da što više i jednostavnije proizvedemo električnu energiju.

Što je SolarGaps SGV1?

SolarGaps SGV1 – vanjske aluminijske žaluzine sa solarnim pločama, koje proizvode električnu energiju.

SGV1 – vrsta trenutnog modela proizvoda koji proizvodimo.

Sustav

SGV1 – kombinacija aluminijskih vanjskih žaluzina sa solarnim pločama.
Roletno postavljene s vanjske strane domova ili ureda, pružaju sjenčanje i zaštitu zgrade od vanjskih utjecaja. Energija koja se generira iz SolarGaps-a može se poslati u mrežu ili u ESS (sustav za pohranu energije).

Ukupni propust sunčeve energije gtot: 0,11 (11% sunčevog zračenja / topline prolazi kroz žalozine)

Temperatura rada:

Od -20 ° C do 60 ° C (20% vlage)
Od -10 ° C do 40 ° C (80% vlage)

Ugradnja senki zahtijeva specijalizirano znanje, pa ga moraju instalirati ovlašteni instalateri.

25 god.
Minimalni životni vijek
30 %
Smanjite svoje račune za 30%
100 W
Proizvodi do 100W/1m2/1h
WiFi
Upravljanje putem mobilnih uređaja
Auto
podešavanje prema suncu
> 3990 kn + pdv/m2
Cijene se kreću ovisno o ukupnim dimenzijama

Motor

AC motor za podešavanje visine i kuta. Napon 230V ~ / 50Hz ili 110V ~ / 60Hz.

Napon

Kompatibilnost napajanja i mreže: 110/220/230 V AC, 60/50 Hz

Solarne ćelije

Solarni paneli MAX 60 Sunpower. Monokristalne stanice laminirane na bazi fiberglasa. Solarni paneli imaju pokrov ETFE (pravokutni oblik mreže, mat crni) SunPowerTM C60 solarnu ćeliju s vlasničkom MaxeonTM staničnom tehnologijom. Fizičke karakteristike ćelije: Konstrukcija: Sve povratne dimenzije: 125 mm x 125 mm (nazivna) Debljina: 165µm ± 40μm Promjer: 160 mm (nominalno)

• UČINKOVITOST 22,4%
• 100W / 1m2 / 1h
• SAMOĆIŠĆENJE
• 25 GODINA ŽIVOTNI VIJEK
• SWISS ALUMINIJSKE LETVICE

Uvijek biramo što je najbolje za naš proizvod i zato koristimo SunPower C60 solarne elemente izrađene od laminiranih monokristalnih silikonskih ćelija sa 22,4% učinkovitosti.

Ugrađeni u aluminijske ploče, solarni elementi SunPower sa ETFE prevlakom omogućavaju solarnim pločama da tijekom dana dostižu snagu od 100 W po svakom metru kvadratnom. Površina solarnih elemenata dizajnirana je tako da osigura lako čišćenje kad je potrebno, iako se većina prljavštine prirodno ispire kišom i topljenjem snijega.

Životni vijek solarnih panela je najmanje 25 godina. Međutim, to ne znači da će vaši PV paneli postati potpuno bezvrijedni, već samo znači da će nakon dva desetljeća korištenja učinkovitost solarnih panela polako početi opadati. Obično se solarni paneli degradiraju za oko 1% svake godine, a vrlo je uobičajeno da 20-godišnjaci, visokokvalitetne solarne ćelije rade sa 80% svoje izvorne produktivnosti.

inverter

Pametni pretvarač je kompaktna jedinica koja izravno pretvara istosmjernu struju u izmjeničnu struju za napajanje uređaja i / ili uredske opreme i spajanje na komunalnu mrežu. Izlazni napon iz pametnog pretvarača sinkroniziran je i u fazi je s pomoćnom mrežom. Pametni pretvarač posebno je optimiziran dizajn za rad s modularizacijom istosmjernih napajanja koji uključuje glavne solarne module. Pretvarač se spaja na mrežu.

Spajanje

Vrste priključka na kućnu mrežu
1) Izravno na mrežu. Spajanje se vrši preko standardne utičnice na kućnu mrežu. Prvo ćete upotrijebiti generiranu energiju iz žaluzina.

2) Na baterije  pomoću standardnog priključka na kućnu mrežu. Možete birati iz kojeg ćete izvora koristiti energiju, odabirete bateriju ili mrežu pomoću prekidača na bateriji ili posebnog brojača

Upravljanje

SolarGaps se upravljaju putem iOS / Android pametnog telefona.
Preuzmite aplikaciju na playmarket ili applestore. Slijedite upute za postavljanje roleta i koristite za kontrolu

Apple uređaji moraju biti iOS 11 ili noviji. Android uređaji moraju biti verzije 4.4 KitKat API razine 19 ili novije.
Za ispravan nadzor roleta potreban je kvalitetan Wi-Fi signal. Brzina ne smije biti manja od 1Mbit / s, a RSSI mora biti u rasponu od 0-74 dBm

 KARAKTERISTIKE

Nekoliko korisnih informacija o SolarGaps Smart žaluzinama

1. SolarGapsima se lako upravlja putem tableta, pametnog telefona, pametnog prekidača ili daljinskog upravljanja. Naše kontrole koje se jednostavno koriste omogućavaju upraviteljima zgrada i stanarima da prilagode SolarGaps prema svojim potrebama..

2. Jednostavno upravljajte proizvodnjom i potrošnjom energije pomoću naše sveobuhvatne aplikacije. To pojednostavljuje izvješćivanje o vašoj proizvodnji energije uz pomoć alata koji će vas korak približiti Net Zero-u.

Smart solarne žaluzine SolarGaps

SolarGaps su pametne solarne žaluzine koja automatski prate sunce,
proizvodeći energiju uz istovremeno čuvanje zgrade.
Postavljene u domu ili uredu, naše rolete prate sunce  pružajući aktivno sjenčanje dok stvaraju dovoljno energije za uštedu na računa za struju i do 70%.
Kupci koji instaliraju SolarGaps na sunčanim prozorima odmah  bilježe smanjenje troškova za energiju. Električna energija prikupljena iz SolarGaps-a može se  dovoditi izravno u električnu mrežu zgrade ili u akumulatorski sustav.
Naša sveobuhvatna platforma za upravljanje energijom omogućava vlasnicima zgrada
i menadžerima praćenje potrošnje, proizvodnje i skladištenja energije. Naše
cilj je stvaranje energije što jednostavnije.

Dostupne boje:

Antracit, bež, srebrna, bijela, smeđa

Zatraži ponudu

Instalacija oko prozora omogućuje potpuno jasan  pogled kada se potpuno dignu žaluzine. Za instalaciju je potreban dodatni prostor  na vrhu i na bočnim dijelovima  prozora.

Instalacija u dimenzijama prozora omogućuje djelomično jasan pogled kada se potpuno podignu. Okvir žaluzina koristi najmanje prostora oko prozora za pojednostavljeni izgled.

Ugradbena instalacija zahtijeva uvučeni prozor i pruža djelomično jasan pogled pri dizanju.

Ispunite kontakt formu te ćemo Vam poslati ponudu u najkraćem roku.

Postanite naš partner

Na koji način želite surađivati ​​s nama?

Distributer

Ovlašteni predstavnik na određenom području RH, koji obavlja cjelokupni proces pronalaska novih kupaca i partnera, pripreme i realizacije projekata sa montažom na svom području.

PRODAJNI PARTNER

Lokalni prodajni partner koji će pronaći nove kupce i donijeti uzbudljive ponude, ali izvršenje projekta bit će proslijeđeno ovlaštenom distributeru.