Home
Trgovina
Favoriti0
|PREMIUM DOSTAVA| DOSTAVA SA UKLJUČENOM MONTAŽOM UREĐAJA

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100€

GLEDALI STE

SONY TV XR50X90SAEP 50″ LED UHD XR, Google TV

1.100,00  (8.287,95 kn)

KUPI Usporedi
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:4548736136991

FUNKCIJE

Baloni na vrući zrak u više boja u polju po noći s drvećem u pozadini

4K LED punog polja

Sav sadržaj koji gledate bit će poboljšan na gotovo 4K kvalitetu zahvaljujući jedinstvenom procesoru Cognitive Processor XR™. LED pozadinsko osvjetljenje punog polja, kojim na vrhunski način upravlja naša jedinstvena tehnologija, kontrolira pozadinsko osvjetljenje u zonama radi istodobnog prikaza realističnog kontrasta u svijetlim i tamnim područjima. Uživat ćete u slici poboljšanoj realističnom dubinom i kontrastom.

Slika čipa Cognitive Processor XR na crno-zlatnoj zvjezdanoj pozadini

Cognitive Processor XR™

Podignite sliku i zvuk na novu razinu uz Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor u televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj u skladu s načinom na koji ljudi vide i čuju, što pruža nevjerojatno realističan doživljaj. Slike se unakrsno analiziraju i čiste, posebice oko točke fokusa, da bi dale realističnu dubinu, izvanredan kontrast i prekrasne, živopisne boje.

Krupni plan voća, uključujući bobice, kruške i breskve

XR Triluminos Pro

XR Triluminos Pro uz Cognitive Processor XR™ televizoru X90S omogućuje prikaz više od milijarde boja i reprodukciju svake sa sitnim razlikama koje su vidljive u stvarnom svijetu. Uz našu ploču sa širokom paletom boja i humanocentrični procesor otkriva boje na temelju zasićenosti, nijanse i svjetline i reproducira prirodne nijanse u svakom detalju.

Slike iznimno detaljnog planinskog cvijeća uz XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Uz XR HDR Remaster ovaj televizor može prepoznati svaki objekt na zaslonu, analizirati njegovu boju i prilagoditi kontrast radi još stvarnije slike. Obrada utemeljena na objektima, koju omogućuje BRAVIA XR, podiže preciznost na posve novu razinu tako što dodaje prilagodbu nijansi, zasićenosti, svjetline, vektora kretanja, propusnosti itd. Rezultat su iznimno realistični prizori veće dubine, živopisnih tekstura te prirodnih boja.

Slika efekta značajke XR Contrast Booster na mjesecu

XR Contrast Booster 5

Preciznom ravnotežom svjetla na cijelom zaslonu, zatamnjenjem i isticanjem područja, XR Contrast Booster prilagođava svjetlinu radi svjetlijih odsjaja i tamnijih sjena. Svijetla su područja svjetlija, a tamna tamnija, pa scene izgledaju realistično uz dodatnu dubinu i detaljnost.

Krupni plan ptičjeg perja

Poboljšanje rezolucije na 4K procesorom XR

Uz poboljšanje na 4K procesorom XR uživat ćete u sadržajima gotovo 4K kvalitete bez obzira na sadržaj ili izvor. Cognitive Processor XR™ pristupa mnoštvu podataka te vraća izgubljene teksture i detalje iz stvarnih slika.

Krupni plan list s prikazom detalja uz 4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution otkriva pojedinačne predmete na slici te na zaslonu virtualno vraća teksture iz stvarnog svijeta. Naš procesor BRAVIA XR precizno analizira i obrađuje podatke da bi 4K slike poboljšao četverostrukom rezolucijom u odnosu na Full HD i tako obogatio prizore detaljima i teksturama iz stvarnog svijeta.

Slika zalaska sunca i mora uz 4K XR Smoothing

4K XR uglađivanje

XR uglađivanje tijekom gledanja stvara uglađene i prirodne 4K slike „prijelaza” koji se mogu pojaviti na drugim televizorima. Prizori se reproduciraju uz tisuće tonova, nijansi i gradacija te izgledaju nevjerojatno realistično.

Slika surfera s prikazanim detaljem vala bez zamućenja

XR Motion Clarity

Gledanje sporta i akcijskih filmova upravo je postalo još bolje. Cognitive Processor XR™ i XR Motion Clarity™ analiziraju pokrete u nekoliko kadrova da bi akcija ostala uglađena, svijetla i čista.

Logotip za 4K/120 sl./s

4K / 120 sl./s

Budite korak ispred konkurencije uz televizor BRAVIA. HDMI 2.1 omogućuje brzinu od 120 sl./s u kompatibilnim igrama, što znači da ćete biti spremni za sve izazove u pucačkim, sportskim i drugim igrama sa stalnom akcijom na zaslonu za koje su potrebne vrhunske performanse. Igranje je izuzetno uglađeno uz kašnjenje ulaza manje od 8,5 ms uz 4K/120 sl./s i način rada za igre.

Dvije slike žutog sportskog automobila u trkaćoj igri koje pokazuju responzivnije igranje uz ALLM

Auto Low Latency Mode

Uz Auto Low Latency Mode u HDMI 2.1 BRAVIA prepoznaje kada je konzola povezana i uključena te automatski pokreće način rada s niskom latencijom. Uživat ćete u boljem i responzivnijem igranju, što je ključno za brze igre visokog intenziteta.

Dvije slike vojnikinje u ratnoj igri koje pokazuju uglađenije igranje uz VRR

Varijabilna brzina osvježavanja

Varijabilnom brzinom osvježavanja uz HDMI 2.1 BRAVIA sprječava zastajkivanja i kidanje slike. TV dinamički prilagođava brzinu osvježavanja zaslona i usklađuje je s varijabilnom brzinom prijenosa konzola za neometano igranje.

Dvije slike igre s automobilima na kojima je prikazano optimizirano igranje uz automatsko mapiranje HDR tona

Automatsko mapiranje HDR tona

Uz mapiranje nijansi Auto HDR postavke HDR-a smjesta će se optimizirati tijekom inicijalnog postavljanja konzole PS5™. PS5™ automatski prepoznaje modele televizora BRAVIA i u skladu s tim bira najbolju postavku HDR-a za vaš televizor. Stoga ćete i u prizorima s izraženim kontrastom vidjeti ključne detalje i boje u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima zaslona.

Dva zaslona s prikazom uključenog i isključenog automatskog načina slike prema žanru s konzolom PS5 između njih

Automatska prilagodba formata slike žanru

BRAVIA automatski prelazi u način rada za igre radi minimalnog kašnjenja ulaza i responzivne akcije. Kada gledate filmove na konzolama PlayStation5®, vraća se u standardni način rada i fokusira na obradu slike radi veće izražajnosti prizora.

Slika valova zvuka iz televizora sa značajkom Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ obuhvaća visokotonce za pozicioniranje zvuka, što znači da zvukovi visokih frekvencija dolaze s odgovarajućeg mjesta u sceni. Zahvaljujući visokotoncima za pozicioniranje zvuka na ovom BRAVIA XR televizoru s LED pozadinskim osvjetljenjem punog polja, zvuk je precizno usklađen s onim što je na zaslonu radi potpuno prožimajućeg doživljaja.

Slika dnevne sobe s prikazom višedimenzionalnog zvuka s poboljšavanjem kvalitete zvuka na 3D Surround

Poboljšavanje kvalitete zvuka na 3D Surround

Uz BRAVIA XR™ sve što gledate ima pravi surround zvuk. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore. Naši televizori BRAVIA XR™ kompatibilni su i s tehnologijom Dolby Atmos®.

Slika žene na cesti koja priča na mobitel

Glasovni zum 2

Jasnije čujte razgovore na TV-u bez poglašnjavanja. Čak i ako je razgovor teško čuti, Voice Zoom 2 prepoznaje vrstu glasa, analizira ga i poboljšava njegovu jasnoću.

Slika para u dnevnoj sobi koji gleda BRAVIA TV uz Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync

Kada povežete BRAVIA XR TV sa soundbarom tvrtke Sony, soundbar pojačava središnji kanal zvučnika za jasnije i punije glasove. To omogućuje savršeno usklađivanje zvuka sa slikom za doista prožimajuć doživljaj.

Slika muškarca u dnevnoj sobi koji gleda BRAVIA TV uz prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Podrška za prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Prilagodite svoj Dolby Atmos® doživljaj kombinacijom nosivog zvučnika SRS-NS7 s televizorima BRAVIA XR™ za prostorni surround zvuk. Uz odabrane Sonyjeve slušalice možete uživati i u simuliranom surround prostornom zvuku od 360 stupnjeva uz bežični odašiljač WLA-NS7 (prodaje se zasebno).

Logotip za BLUETOOTH®

Bluetooth veza

Uređaje kompatibilne s tehnologijom Bluetooth® povežite s televizorom radi jednostavne bežične zabave. Uparite Bluetooth slušalice ili slušalicu s televizorom BRAVIA i uživajte u TV emisijama i glazbi na omiljenom mjestu – bez ikakvih ometanja i prekida.

BRAVIA TV na zidu iznad police sa svjetiljkom i ukrasima

Ambient Optimization

Zavalite se i uživajte u uzbudljivom doživljaju gledanja. Naša jedinstvena tehnologija ambijentalne optimizacije sa svjetlosnim senzorom automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Slika para na kauču koji gleda TV sa snimkom broda na rijeci kojom se pokazuje prednost svjetlosnog senzora

Svjetlosni senzor

Na tradicionalnim televizorima svjetlina ostaje nepromijenjena bez obzira na osvijetljenost prostorije, pa slike postaju pretamne ili presvijetle. Ovaj se televizor odlikuje svjetlosnim senzorom koji optimizira svjetlinu slike u skladu s uvjetima u prostoriji, povećava je u osvijetljenim sobama te smanjuje u tamnima da bi slika uvijek bila savršena.

Logotip za akustičnu autokalibraciju

Akustična autokalibracija

Ma gdje sjedili, televizor otkriva vaš položaj te optimizira zvuk da biste uživali u jednakoj kvaliteti kao i kad sjedite izravno ispred televizora. Zvuk se može mijenjati ovisno o okruženju prostorije. Zavjese, primjerice, apsorbiraju zvuk dok predmeti koji se nalaze ispred televizora mogu prekinuti njegov prolaz i tako smanjiti kvalitetu. Ovaj televizor otkriva predmete te reproducira poboljšan zvuk optimiziran za prostoriju.

Krupni plan uređaja BRAVIA CAM pričvršćenog na BRAVIA TV

Funkcionira uz BRAVIA CAM

Povežite BRAVIA XR TV s uređajem BRAVIA CAM koji se prodaje zasebno za još bolji doživljaj gledanja. BRAVIA CAM prepoznaje gdje se nalazite u sobi i koliko ste udaljeni od TV-a te prema tome prilagođava postavke zvuka i slike. Uživajte u nizu novih funkcija na TV-u uz BRAVIA CAM, uključujući kontrolu pokretima i mnoge druge mogućnosti.

Logotip za Google™ TV

Google TV

Na jednom mjestu pretražite više od 700 000 filmova i televizijskih epizoda sa svih usluga za usmjeravanje sadržaja, pri čemu je sadržaj organiziran po temama i žanrovima na temelju vaših interesa.

Žena glasom upravlja TV-om bez upotrebe ruku

Handsfree glasovno pretraživanje

Brže pronađite omiljeni sadržaj bez daljinskog upravljača koristeći se samo glasom. Uz glasovno pretraživanje zaboravite na kompliciranu navigaciju i naporno tipkanje, već samo recite što želite.

Slika na kojoj se prikazuje filmsko platno s pametnim telefonom

Funkcionira uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay možete usmjeravati videozapise i zvuk na TV izravno s iPhonea, iPada ili Maca. Gledajte filmove i serije iz aplikacije Apple TV, drugih omiljenih aplikacija ili preglednika Safari. Podijelite svoje fotografije sa svima u sobi.

Logotip značajke Chromecast built-in

Chromecast built-in™

Prebacite se s telefona, tableta ili prijenosnog računala na TV u tren oka. Uz Chromecast built-in sve omiljene filmove, serije, aplikacije, igre i druge sadržaje možete izravno prenijeti na televizor.

Slika daljinskog upravljača s pozadinskim osvjetljenjem danju i noću

Daljinski upravljač vrhunskog dizajna

Potpuno smo redizajnirali daljinski upravljač radi jednostavne kontrole nad TV-om danju i noću. Naš novi premium daljinski upravljač jednostavan je za korištenje s pojednostavnjenim gumbima, pozadinskim osvjetljenjem da biste sve jasno vidjeli čak i u mraku te funkcijom za traženje koja vam omogućuje da ga jednostavno pronađete glasom ako ga izgubite. Daljinski upravljač ima kompaktan aluminijski dizajn elegantnog izgleda te ga je ugodno držati u ruci.

Slika brisanja daljinskog upravljača krpom

Jednostavno se briše

Dizajniran s površinom u ravnini s okvirom, donjim gumbima i posebnim poliuretanskim premazom, naš se daljinski upravljač jednostavno briše i održava čistim.

Slika povezanih uređaja kojima se upravlja pametnim daljinskim upravljačem

Napredno daljinsko upravljanje

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb, serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Krupni plan dizajna s ravnom površinom

Površina u ravnini s okvirom

Prednja je ploča vrlo tanka, pa se oči prirodno fokusiraju na sliku, a ne ono što je oko nje.

Slika prizora iz dnevnog boravka s prikazom koncepta uljepšavanja interijera

Living Décor

Našom funkcijom Living Decor televizor postaje ključan dio životnog prostora prikazujući umjetnička djela, osobne fotografije, teme čuvara zaslona i funkcije sata na zaslonu.

BRAVIA TV sa zvjezdanom pozadinom i prikazom filma VENOM dostupnog na servisu BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk. Uz kalibrirani način rada BRAVIA CORE možete kod kuće koristiti postavke slike koje su zamislili snimatelji filmova.

Logotipi za Dolby Vision® i Dolby Atmos®

Dolby Vision® i Dolby Atmos®

Uživajte u filmskim uzbuđenjima kod kuće. Dolby Vision® oživljava scene i omogućuje autentičan doživljaj gledanja, dok Dolby Atmos® ispunjava sobu prožimajućim surround zvukom.

Logotip za Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode na televizorima BRAVIA XR optimizira postavke slike dok gledate sadržaje na servisima Netflix i BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode dodatno optimizira gledanje sadržaja na servisu Netflix sukladno osvjetljenju u vašoj sobi, što vam omogućuje da uživate u tom sadržaju u spektakularnoj studijskoj kvaliteti, baš kao što su autori to zamislili.

TV - dijagonala

Godina proizvodnje modela

GODINA PROIZVODNJE MODELA
2022.

Dimenzije i težina

VELIČINA ZASLONA (U INČIMA, DIJAGONALNO)
50 inča (49,5 inča)
VELIČINA ZASLONA (U CM, DIJAGONALNO)
126 cm
DIMENZIJE TELEVIZORA BEZ POSTOLJA (Š X V X D)
Pribl. 111,9 x 64,9 x 7,0 cm
DIMENZIJE TELEVIZORA S POSTOLJEM (STANDARDNI POLOŽAJ) (Š X V X D)
Pribl. 111,9 x 71,5 x 28,6 cm
DIMENZIJE KARTONSKE AMBALAŽE (Š X V X D)
Pribl. 122,5 x 78,2 x 14,1 cm
ŠIRINA POSTOLJA (STANDARDNI POLOŽAJ)
Pribl. 66,5 cm
RASPORED RUPA PO STANDARDU VESA® (Š X V)
20,0 x 20,0 cm
MASA TELEVIZORA BEZ POSTOLJA
Pribl. 13,5 kg
MASA TELEVIZORA S POSTOLJEM
Pribl. 14,1 kg
MASA S KARTONSKOM AMBALAŽOM (BRUTO)
Pribl. 18 kg

Mogućnost povezivanja

WI-FI STANDARD
Wi-Fi certifikat 802.11a/b/g/n/ac
FREKVENCIJA WI-FI MREŽE
2,4 GHz / 5 GHz (za Wi-Fi Direct: samo 2,4 GHz)
ETHERNET ULAZI
1 (bočni)
PODRŠKA ZA BLUETOOTH PROFIL
verzija 4.2; HID (mogućnost povezivanja miša/tipkovnice) / HOGP (mogućnost povezivanja uređaja s malom potrošnjom energije) / SPP (profil serijskog priključka) / A2DP (stereozvuk)  / AVRCP (AV daljinski upravljač)
CHROMECAST BUILT-IN
Da
APPLE AIRPLAY
Da
APPLE HOMEKIT
Da
ULAZI ZA RF VEZU (ZEMALJSKU/KABELSKU)
1 (bočni)
IF (SATELITSKI) ULAZI
2 (bočna)
KOMPONENTNI VIDEOULAZI (Y/PB/PR)
Ne
KOMPOZITNI VIDEOULAZI
1 (bočni, mini utikač)
RS-232C ULAZI
Ne
UKUPNO HDMI ULAZA
4 (4 strane)
HDCP
HDCP 2.3 (za HDMI™1/2/3/4)
BRAVIA SYNC (UKLJUČUJUĆI HDMI-CEC)
Da
ZNAČAJKE NAVEDENE U ODJELJKU HDMI2.1
4K120/eARC/VRR/ALLM
HDMI POVRATNI KANAL ZA ZVUK (ARC)
Da (eARC/ARC)
VARIABLE REFRESH RATE (VRR)
Da (za HDMI™ 3/4)
AUTO LOW LATENCY MODE (ALLM)
Da (za HDMI™ 3/4)
DIGITALNI AUDIO IZLAZ(I)
1 (bočni)
IZLAZI ZA SLUŠALICE
-
AUDIOIZLAZI
-
IZLAZI ZA NISKOTONCE
-
USB PRIKLJUČCI
2 (bočna)
USB HDD SNIMANJE
Da (1 Rec) (osim Italije)
PODRŠKA ZA FORMAT USB POGONA
FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
KODECI ZA USB REPRODUKCIJU
MPEG1: MPEG1/MPEG2PS: MPEG2/MPEG2TS(HDV, AVCHD): MPEG2, AVC/MP4(XAVC S): AVC, MPEG4, HEVC/AVI: Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV): VC1/MOV: AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV: Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM: VP8/3GPP: MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG; WEBM: VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (samo Screen nail)

Slika (ploča)

VRSTA ZASLONA
LCD
REZOLUCIJA ZASLONA (Š X V, U PIKSELIMA)
3840 x 2160
KUT GLEDANJA (X-WIDE ANGLE)
-
ANTIREFLEKSIVNO (X-ANTI REFLECTION)
-
VRSTA POZADINSKOG OSVJETLJENJA
Izravno (LED punog polja)
VRSTA POZADINSKOG ZATAMNJENJA
Local Dimming
BRZINA OSVJEŽAVANJA ZASLONA
100 Hz

Slika (obrada)

KOMPATIBILNOST S TEHNOLOGIJOM HDR (VISOKIM DINAMIČKIM RASPONOM)
Da (HDR10, HLG, Dolby Vision)
PROCESOR ZA SLIKU
Cognitive Processor XR
POBOLJŠANJE ČISTOĆE
Dual database processing, Poboljšanje rezolucije na 4K procesorom XR, XR super rezolucija
POBOLJŠANJE BOJE
Tehnologija Live Colour™, XR Smoothing, XR Triluminos Pro™
POBOLJŠANJE KONTRASTA
Poboljšavanje dinamičkog kontrasta, XR Contrast Booster, XR HDR Remaster
POBOLJŠANJE PRIKAZA POKRETA (IZVORNI HZ)
XR-Motion Clarity, automatski način rada
PODRŠKA ZA VIDEOSIGNAL
HDMI™ signal: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p
NAČINI PRIKAZA SLIKE
Kalibrirani Vivid, Standard, Cinema, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix
S 18 MP
Lagan
NETFLIX CALIBRATED MODE
Da

Zvuk (zvučnici i pojačalo)

SNAGA AUDIO IZLAZA
10 W + 10 W
VRSTA ZVUČNIKA
Acoustic Multi-Audio; visokotonac za pozicioniranje zvuka, X-Balanced Speaker
KONFIGURACIJA ZVUČNIKA
Puni raspon (Bass Reflex) x 2, visokotonac x 2

Zvuk (obrada)

PODRŠKA ZA FORMAT ZVUKA DOLBY
Dolby™ Audio, Dolby™ Atmos
PODRŠKA ZA FORMAT ZVUKA DTS
DTS Digital Surround
AUTOMATSKA KALIBRACIJA ZVUKA
Kompenzacija položaja prostorije i korisnika
ZUMIRANJE GLASA
Glasovni zum 2
FM RADIO
Ne
OBRADA ZVUKA
Ne
SIMULIRANI SURROUND ZVUK
Poboljšavanje kvalitete zvuka na 3D Surround
NAČINI RADA ZVUKA
Standard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby Audio
PODRŠKA ZA 3D SURROUND ZA SLUŠALICE
Da 

Kamera

KAMERA
BRAVIA CAM (opcija)
FUNKCIJA KAMERE
Da (Camera Apps)

Softver

OPERATIVNI SUSTAV
Android TV™
PAMETNI TELEVIZOR
Google TV™
UGRAĐENA MEMORIJA (GB)
16 GB
JEZIK NA ZASLONU
AFRIKAANS, AMHARSKI, ARAPSKI, ASAMSKI, AZERBAJDŽANSKI, BELGIJSKI, BUGARSKI, BENGALSKI, BOSANSKI, KATALONSKI, ČEŠKI, DANSKI, NJEMAČKI, GRČKI, ENGLESKI, ŠPANJOLSKI, ESTONSKI, PERZIJSKI, FINSKI, FRANCUSKI, GALJEŠKI, GUDŽARATI, HINDSKI, HRVATSKI, MAĐARSKI, INDONEZIJSKI, ISLANDSKI, TALIJANSKI, HEBREJSKI, JAPANSKI, KAZAŠKI, KARNATAČKI, KOREJSKI, KIRGISKI, LAOSKI, LITAVSKI, LATVIJSKI, MAKEDONSKI, MALAJALAMSKI, MONGOLSKI, MARATHSKI, MALAJSKI, BURMANSKI, NORVEŠKI (BOKMAL), NEPALSKI, NIZOZEMSKI, ORIJSKI, PANDŽAPSKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, RUMUNJSKI, RUSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ALBANSKI, SRPSKI, ŠVEDSKI; SVAHILI,TAMILSKI, TELUŠKI, TAJLANDSKI, TAGALOG,TURSKI, UKRAJINSKI, URDSKI, UZBEČKI, VIJETNAMSKI, POJEDNOSTAVNJENI KINESKI,TRADICIONALNI KINESKI, ZULU
JEZIK ZA UNOS TEKSTA
ARAPSKI / BUGARSKI / KATALONSKI / HRVATSKI / ČEŠKI / DANSKI / NIZOZEMSKI / ENGLESKI / ESTONSKI / FINSKI / FRANCUSKI / NJEMAČKI / GRČKI / HEBREJSKI / INDONEZIJSKI / TALIJANSKI / JAPANSKI / NORVEŠKI / PERZIJSKI / POLJSKI / PORTUGALSKI / RUMUNJSKI / RUSKI / SLOVAČKI / SLOVENSKI / ŠPANJOLSKI
GLASOVNO PRETRAŽIVANJE
(Glasovno pretraživanje) Da / (ugrađeni mikrofon) Ne
PREKIDAČ ZA UGRAĐENI MIKROFON
-
ELEKTRONIČKI VODIČ KROZ PROGRAME (EPG)
Da
INTERNETSKI PREGLEDNIK
Vewd
TRGOVINA S APLIKACIJAMA
Da (Google Play Store)
TIMER ZA UKLJUČIVANJE/ISKLJUČIVANJE
Da
MJERAČ VREMENA ZA ISKLJUČIVANJE
Da
TELETEKST
Da
AUTOMATSKA KALIBRACIJA UZ CALMAN®
Da
TITLOVI (ANALOGNI/DIGITALNI)
(analogno) Ne, (digitalni)Titlovi

Značajke za​PlayStation®5

AUTOMATSKO MAPIRANJE HDR TONA
Da
AUTOMATSKA PRILAGODBA FORMATA SLIKE ŽANRU
Da

Ušteda struje i energije

VELIČINA ZASLONA (U CM, DIJAGONALNO)
126 cm
VELIČINA ZASLONA (U INČIMA, DIJAGONALNO)
50 inča (49,5 inča)
GODIŠNJA POTROŠNJA ENERGIJE*
78 kWh / 1000 h
POTROŠNJA ENERGIJE (U STANJU PRIPRAVNOSTI)
0,50 W
POTROŠNJA ENERGIJE (MREŽNO STANJE PRIPRAVNOSTI)
2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 1,0 W (Bluetooth)
PRISUTNOST OLOVA 
-
SADRŽAJ ŽIVE (MG)
0,0 mg
POTROŠNJA ENERGIJE (UKLJUČENO STANJE) ZA ENERGY STAR 
-
POTROŠNJA ENERGIJE (STANJE PRIPRAVNOSTI) ZA ENERGY STAR 
-
SUKLADNO SA STANDARDOM ENERGY STAR® 
-
POTREBNA SNAGA (NAPON/FREKVENCIJA)
220 V – 240 V izmjeničnog napona, 50 Hz
NAČIN RADA ZA UŠTEDU ENERGIJE / NAČIN RADA S ISKLJUČENIM POZADINSKIM OSVJETLJENJEM
Da
DINAMIČKA KONTROLA POZAD. OSVJETLJ. 
Da
EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST
Da

Dizajn

DIZAJN PREDNJE PLOČE
Površina u ravnini s okvirom
BOJA PREDNJE PLOČE
Crna
DIZAJN POSTOLJA
Tanko postolje
BOJA POSTOLJA
Titanij crna
POLOŽAJ POSTOLJA
-
DALJINSKI UPRAVLJAČ
Infracrveni daljinski upravljač; standardni daljinski upravljač

Ugrađeni tuner

BROJ TUNERA (ZEMALJSKI/KABELSKI)
2 (digitalni) / 1 (analogni)
BROJ TUNERA (SATELITSKI)
2
TV SUSTAV (ANALOGNI)
B/G,D/K,I
POKRIVENOST KANALA UZ TUNER (ANALOGNI)
45,25 MHz – 863,25 MHz (ovisno o odabiru države)
TV SUSTAV (DIGITALNI ZEMALJSKI)
DVB-T/T2
POKRIVENOST KANALA UZ TUNER (DIGITALNI ZEMALJSKI)
VHF/UHF (ovisno o odabiru države)
TV SUSTAV (DIGITALNI KABELSKI)
DVB-C
POKRIVENOST KANALA UZ TUNER (DIGITALNI KABELSKI)
VHF/UHF/kabelski (ovisno o odabiru države)
TV SUSTAV (DIGITALNI SATELITSKI)
DVB-S/S2
POKRIVENOST KANALA UZ TUNER (DIGITALNI SATELITSKI)
Međufrekvencija 950 – 2150 MHz
CI+
Da

Pristupačnost

ČITAČ ZASLONA
Da
AUDIO OPIS (TIPKA AUDIO)
Da
TITL
Titl
POVEĆANJE TEKSTA
Da
PREČAC ZA PRISTUPAČNOST
Da
GLASOVNO PRETRAŽIVANJE
(Glasovno pretraživanje) Da / (ugrađeni mikrofon) Ne

Dodatna oprema

DODATNI PRIBOR
Kamera (CMU-BC1); nosač za montažu na zid (SU-WL450 (ograničenje pristupa terminalu)), ovisi o odabiru države

Sadržaj pakiranja

  • Stolni stalak
  • Daljinski upravljač s funkcijom prepoznavanja glasa
  • Daljinski upravljač
  • Baterije
  • Kabel za napajanje izmjeničnom strujom
  • Upute za rad
  • Vodič za jednostavno postavljanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONY TV XR50X90SAEP 50″ LED UHD XR, Google TV”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu