Home
Trgovina
Favoriti0
|BLACK FRIDAY| Najveća akcija za uštedu je konačna stigla

Očekuje vas eksplozija popusta na sve što vam treba za pametan dom i vrhunsku zabavu.

GLEDALI STE
Sold: 0 / 1
Isporuka odmah

Samsung soundbar HW-LST70T – oštećena ambalaža

 

Uređaj sa oštećenom/obojanom ambalažom. Uređaj testiran i radi ispravno. Garancija standardno dvije godine

  • Opće značajke210W
  • Broj kanala3
  • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje1703 x 150 x 203 mm
  • Bruto težina (jedan paket)10.7 kg
  • Snaga0.45 W
  • Potrošnja snage prilikom rada (glavna)25 W

Ova ponuda još traje:

+ BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 100€

382,50  (2.881,95 kn)

KUPI Usporedi
Raspoloživost: Samo 1 komad(a) na zalihi

Savršeno pristaje uz Terrace televizor

Savršeno pristaje uz Terrace televizor

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije grafičkog korisničkog sučelja (GUI) koje ne utječu na radne performanse proizvoda podložne su izmjenama bez obavijesti o tome. * Stvarni se proizvod može razlikovati od prikazanoga na slici. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda.* TV se prodaje zasebno.

Snažan zvuk od trenutka kad ga uključite

210 vati s ugrađenim dubokotoncem

Slušajte svoje televizijske emisije i filmove uz jasan zvuk iz zvučnika Terrace Soundbar – čak i na otvorenome. Snaga od 210 vata i ugrađen dubokotonac daju snažne duboke tonove, dok tehnologija upravljanja većim brojem zvučnika odjednom istovremeno pomiče četiri dubokotonca radi stvaranja snažnog, bogatog zvuka za filmske maratone u Vašem dvorištu.

Snažan zvuk od trenutka kad ga uključite

Zvuk jasno nadjačava vanjsku buku

Središnji zvučnik (3.0CH)

Terrace Soundbar zvučnik isporučuje zvuk koji se može čuti čak i uz buku iz okoliša. Poseban središnji zvučnik (3.0CH) osigurava zvuk koji Vas okružuje kristalno jasnim dijalogom.

Zvuk jasno nadjačava vanjsku buku

Nevjerojatan zvuk, ma gdje sjedili

Visokotonac širokog raspona

Svako je mjesto savršeno. Osigurajte nevjerojatan zvuk na svakome mjestu na terasi uz vrhunski visokotonac širokog raspona na ovom zvučniku.

Nevjerojatan zvuk, ma gdje sjedili

Osjetite duboke tonove

Poništavanje distorzije

Naša tehnologija poništavanja distorzije predviđa i poništava distorziju prije nego što do nje dođe, osiguravajući dublje i detaljnije duboke tonove bez potrebe za posebnim dubokotoncem.

Osjetite duboke tonove

Stručnjaci u inovaciji zvuka

Samsung Audio Lab

„Naše područje interesa počinje u uhu slušatelja, a zatim se proteže u vanjsko okružje slušanja – na pretvornike (dubokotonci i visokotonci), pojačala i digitalne procesore signala (DSP).“

Stručnjaci u inovaciji zvuka

Siguran od vode i prašine

Otpornost na vremenske uvjete (IP55)

Osmišljen da bi podnio vremenske elemente, ovaj zvučnik otporan na vremenske uvjete ima ocjenu IP55 za zaštitu od vode i prašine. Ostaje izdržljiv kako biste maksimalno uživali, čak i po lošem vremenu.

* Zaštita od vode i prašine temelji se na standardu IP55 (međunarodna ocjena zaštite) i nesmetanom radu na temperaturama od -30 do 50 ℃.

The Terrace Soundbar

Emitiranje s Vaših uređaja jednostavnije je no ikad prije

Prijenos glazbe putem Wi-Fi i Bluetooth® tehnologije

Terrace Soundbar primjenjuje Wi-Fi i Bluetooth® tehnologiju za jednostavno uspostavljanje bežičnih veza s drugim uređajima. Uživajte u glazbi sa svojega mobilnog uređaja u najboljoj kvaliteti zvuka i bez skrivenih žica gdje god se nalazili.

* Samo kompatibilan mobilni uređaj.

Emitiranje s Vaših uređaja jednostavnije je no ikad prije

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Terrace Soundbar analizira zvučni signal kako bi automatski pružio optimiziran zvuk na temelju radnje u svakoj pojedinoj sceni. Tehnologija prilagođavanja zvuka omogućuje Vam da glasove sa zaslona čujete jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće, tako da možete čuti čak i tihe razgovore.

Svijet zvuka uz jedan daljinski upravljač

Jedan daljinski upravljač

Ne treba Vam više daljinskih upravljača. Ključnim funkcijama soundbara, poput uključivanja i isključivanja, glasnoće, pa čak i zvučnih efekata, s pomoću daljinskog upravljača upravljajte izravno sa svojeg Samsung televizora.

* Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu se razlikovati ovisno o modelu televizora i regiji. * Kompatibilan s pojedinim modelima Samsung televizora. Molimo provjerite specifikacije Samsung televizora.

Svijet zvuka uz jedan daljinski upravljač

Jednostavna instalacija za brzu zabavu

Uključen komplet za postavljanje na zid i TV

Bez potrebe za profesionalnom instalacijom – možete početi čim dođete kući. Uz priložen komplet za montažu moći ćete postaviti svoj zvučnik ili na zid ili praktično ispod svojega Samsung Terrace TV-a za nesmetan doživljaj zvuka.

* Razmak između Terrace TV-a i zvučnika Soundbar može se razlikovati na temelju instalacije, vrste zida i veličine televizora.*Dostupno samo za kompatibilne modele.

Jednostavna instalacija za brzu zabavuJednostavna instalacija za brzu zabavu

Glazba koja oživljuje uz pomoć Vašega glasa

Radi s Alexa digitalnim pomoćnikom

Ne možete se sjetiti naslova? Uživajte u svojem soundbaru bez upotrebe ruku, koristeći se Alexa glasovnim upravljanjem. Zamolite Alexu da nešto reproducira jednostavnim izgovaranjem naslova ili nekoliko stihova pjesme. Koju god vrstu glazbe poželite slušati, Alexa će ju pronaći.

* Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih povezanih društava.* Za upotrebu ove značajke potreban je Amazon Echo uređaj. Tvrtka Amazon, kao pružatelj ove usluge, može ju prestati pružati u bilo kojem trenutku.* Neke opcije i funkcionalnosti koje pružaju povezani uređaji možda neće biti podržane ili će mogućnost njihove upotrebe biti ograničena.* Ova se značajka može razlikovati ovisno o regiji.

Glazba koja oživljuje uz pomoć Vašega glasa

Reproducirajte jednostavnim dodirom

Tap Sound opcija

Za trenutke kada u svojoj glazbi želite uživati na sasvim novoj razini. Dok slušate svoju omiljenu glazbu na telefonu, jednostavnim ju međusobnim dodirom dvaju uređaja prebacite na soundbar. Kada prepozna uređaj, soundbar zavibrira te se s njime jednostavno povezuje i reproducira pjesmu koju ste slušali – no sada uz nevjerojatnu soundbar kvalitetu zvuka.

* Samo kompatibilni uređaji. * Ova usluga radi samo dok je mobilni telefon uključen. * Usluga se možda neće pokrenuti u isto vrijeme kada i model.

Slušajte pametno uz samo jednu aplikaciju

Aplikacija SmartThings

Živite povezano na još višoj razini. Aplikacija SmartThings omogućuje Vam umrežavanje zvučnika što će Vam omogućiti bolje upravljanje zvukom posvuda u Vašemu pametnom domu.

* Svaki uređaj mora biti povezan putem Wi-Fi ili neke druge bežične mreže. * Potrebno je preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings. * Radi neometana međusobnog rada putem aplikacije SmartThings, sve je uređaje potrebno registrirati putem istog Samsung računa. * Dostupne se funkcije mogu razlikovati ovisno o regiji, pružatelju usluge, mrežnom okružju ili mobilnom uređaju te su podložne izmjenama bez obavijesti o tome.

Slušajte pametno uz samo jednu aplikaciju

Your custom content goes here. You can add the content for individual product

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samsung soundbar HW-LST70T – oštećena ambalaža”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu