Home
Trgovina
Favoriti0
|DANI OBITELJSKE KUPNJE| DO -60%!

Predstavljamo vam posebnu ponudu za sve članove vaše obitelji i sve generacije.

Ecovacs robotski usisavač DEEBOT T9 AIVI 06483

DEEBOT T9 AIVI dodaje inteligenciju i novi skup značajki kako bi čišćenje kuće učinio još praktičnijim.

Zahvaljujući svojoj nadograđenoj umjetnoj inteligenciji (AIVI™ 2.0), u kombinaciji s kamerom visoke rezolucije, ovaj robot može odmah identificirati prepreke kako bi došao do optimalnog plana čišćenja.

+ BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 100€

889,00 

KUPI Usporedi
  Plaćanje jednokratno ili na rate.
  Besplatna dostava (za sve narudžbe iznad 100€) - Robu dostavljamo na području cijele RH.
  Moguć povrat robe unutar 14 dana. Za informacije o povratu artikla klikni ovdje.
Raspoloživost: Na zalihi
SKU:6943757614462 - 1

Potpuno nova tehnologija umjetne inteligencije i vizualne interpretacije

DEEBOT T9 AIVI koristi se umjetnom inteligencijom i vizualnim prepoznavanjem putem kamere visoke razlučivosti za obradu prikupljenih podataka o prostoru vašeg doma. Ti se podaci brzo obrađuju te se predlaže optimalan plan čišćenja koji će izbjegavati prepreke. Nadalje, uključuje dvosmjerni komunikacijski sustav koji vam omogućuje da provjeravate ono što vas zanima dok vas nema.

Tehnologija trenutne identifikacije i izbjegavanja prepreka

Tehnologija trenutne identifikacije i izbjegavanja prepreka

Zahvaljujući svom nadograđenom algoritmu, DEEBOT T9 AIVI inteligentno proučava podatke o kućnom prostoru. Opremljen je tehnologijom vizualnog prepoznavanja AIVI™ 2.0 te, prilikom čišćenja, može prepoznati i izbjeći 15 vrsta predmeta, uključujući i ljudski oblik. Također, automatski identificira vrstu prostorije i preporučuje plan čišćenja.
Novi video manager <br>s video chatom u stvarnom vremenu

Novi video manager
s video chatom u stvarnom vremenu

Zahvaljujući kameri 960P HD i brzom poslužitelju u oblaku te aplikaciji ECOVACS HOME, vaš vam robot DEEBOT T9 AIVI može pomoći da pregledavate svaki kutak vašeg doma u stvarnom vremenu. Robot ima i nadograđeni dvosmjerni sustav glasovne komunikacije pomoću kojeg možete razgovarati s djecom ili kućnim ljubimcima bilo kada i bilo gdje.
*Funkcija kamere u stvarnom vremenu osigurana je lozinkom. Korisnici moraju postaviti lozinku za pristup značajci videozapisa. Podaci u robotu zaštićeni su i koriste se samo u svrhu čišćenja. Radi sigurnosti podataka, podaci se šifriraju tijekom prijenosa s robota na pametni telefon.
3000Pa snažno usisavanje

3000Pa snažno usisavanje

Usisna snaga robota DEEBOT doseže potpuno novu razinu.
Moćna maksimalna usisna snaga uređaja DEEBOT T9 AIVI iznosi 3000 Pa, što je 100 %-tno povećanje u usporedbi s uređajem DEEBOT T8 AIVI.
Četiri razine podešavanja usisne snage uređaja DEEBOT zadovoljit će sve vaše potrebe čišćenja.
Dvostruke četke

Dvostruke četke

Uređaj DEEBOT T9 AIVI opremljen je dvostranim četkama koje skupljaju više prašine i uklanjaju sve čestice.
AeroForce<sup>®</sup> gumene četke za više vrsta podloga

AeroForce® gumene četke za više vrsta podloga

Jedinstveno dizajnirane gumene četke prikladne su za sve vrste podova, posebice za čišćenje tepiha ili uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. Dvije gumene četke rade zajedno: jedna četka uklanja prljavštinu, a druga je usisava. Četke mogu automatski četkati unatrag i pritom izbaciti kabele ili dugačke vlasi kose i tako izbjeći zapetljavanje.
OZMO™ Pro 2.0 sistem za brisanje

OZMO™ Pro 2.0 sistem za brisanje

DEEBOT T9 AIVI čisti bez napora sve vrste površina, zahvaljujući naprednoj značajci OZMO™ Pro. Istovremeno mete, usisava i briše vaš pod s vibracijama od 480 puta u minuti kako bi učinkovito uklonio tvrdokorne mrlje s bilo koje vrste poda. DEEBOT sada radi tiše, zahvaljujući novom kompletu OZMO™ Pro.
Posebna stanica za automatsko pražnjenje za <nobr>DEEBOT T9 AIVI</nobr>

Posebna stanica za automatsko pražnjenje za DEEBOT T9 AIVI

Stanica za automatsko pražnjenje automatski nakon čišćenja čisti spremnik za prašinu uređaja DEEBOT, a jednokratna vrećica za prašinu od 2,5 l prikuplja i do 30 dana prljavštine i ostataka, drastično smanjujući potrebu za čestom zamjenom vrećice za prašinu kako biste vi mogli bezbrižno uživati ​​u čišćenju doma tjednima.
Precizno mapiranje i navigacija

Precizno mapiranje i navigacija

Revolucionarna navigacija TrueMapping detektira sitne objekte četiri puta bolje od LDS-a. S inovativnim laserskim modulom dToF, vaš DEEBOT T9 AIVI prilagođava se raznim složenim okruženjima. Bez problema se kreće pri svjetlu ili u potpunoj tami i temeljito čisti vaš dom u svakom trenutku i bez prekida.
Inovativna 3D karta

Inovativna 3D karta

Dosadila vam je obična mapa vašeg doma? Napravite onda trodimenzionalnu mapu. DEEBOT T9 AIVI od sada s trodimenzionalnom mapom. Kamera izrađuje trodimenzionalnu konstrukciju unutarnjeg okruženja u kombinaciji s preciznom navigacijom TrueMapping 2.0 i stvara trodimenzionalnu mapu. U aplikaciji ECOVACS HOME možete pregledavati i uređivati ​​izgled svog doma.
Inovativna pametna aplikacija

Inovativna pametna aplikacija

Isprobajte novu aplikaciju ECOVACS HOME za obitelj T9 uređaja. Aplikacija se odlikuje jednostavnim i laganim korisničkim sučeljem koji je vizualno pregledniji i lakši za rukovanje.
Otkrivanje tepiha

Otkrivanje tepiha

Rukujte pametno zahtjevnim podom s tepisima. Fleksibilan i poduzetan, DEEBOT T9 AIVI odmah otkriva i reagira na tepih te odabire hoće li pojačati usisnu snagu ili izbjeći tepih tijekom brisanja i tako pronaći najbolji način čišćenja.
Automatsko punjenje

Automatsko punjenje

Nikada se ne brinite o punjenju svog robota. Kada se baterija isprazni, vaš će se inteligentni robot automatski vratiti na svoju stanicu za punjenje i sam se napuniti.
Virtualna granica/Virtual Boundary™

Virtualna granica/Virtual Boundary™

Pomoću značajke Virtualna granica (Virtual Boundary™), možete blokirati područja udaljena od robota. Zadržite svoju privatnost i postavite ograničena područja na svojoj aplikaciji ECOVACS HOME.

 

Razina buke: 70dB
Vrijeme punjenja: prosječno 6,5 h
Baterija: Li-ion 5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 150
Veličina posude za prašinu (ml): 300
Dimenzije Robota (DxŠxV): 353×93,6 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre 2 kom,  OZMO Pro 2.0 tank za vodu, uputstva za upotrebu, Quick Start Guide.

.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ecovacs robotski usisavač DEEBOT T9 AIVI 06483”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu