Home
Trgovina
Favoriti0
|DANI OBITELJSKE KUPNJE| DO -60%!

Predstavljamo vam posebnu ponudu za sve članove vaše obitelji i sve generacije.

GLEDALI STE
Sold: 4 / 6
Isporuka odmah

Ecovacs robotski usisavač DEEBOT T9+ 05527

Ecovacs robotski usisavač Deebot T9+- Najbolji DEEBOT postao je još bolji!
Robot DEEBOT T9+ daljnji je korak u razvoju pametnih robota s tehnologijom usisavanja i čišćenja. Opremljen tehnologijom TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot izbjegava predmete i kreće se po prostorijama s izvanrednom preciznošću.

Ova ponuda još traje:

+ BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 100€

679,00 

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 979,00 

KUPI Usporedi
  Plaćanje jednokratno ili na rate.
  Besplatna dostava (za sve narudžbe iznad 100€) - Robu dostavljamo na području cijele RH.
  Moguć povrat robe unutar 14 dana. Za informacije o povratu artikla klikni ovdje.
Raspoloživost: Samo 2 komad(a) na zalihi
SKU:6943757600724

Ecovacs robotski usisavač Deebot T9+- Najbolji DEEBOT postao je još bolji!
Robot DEEBOT T9+ daljnji je korak u razvoju pametnih robota s tehnologijom usisavanja i čišćenja. Opremljen tehnologijom TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot izbjegava predmete i kreće se po prostorijama s izvanrednom preciznošću. Zahvaljujući OZMO™ Pro tehnologiji, DEEBOT T9+ mete, briše i usisava s dvostruko više usisne snage u odnosu na prethodne modele (do 3.000 Pa). Bilo da je riječ o tepihu ili tvrdom podu, dlaci kućnih ljubimaca ili običnoj prašini, vaš će pod biti čist. A nakon što je vaša kuća čista, uživajte i u svježem mirisu! Koristeći prvi u industriji ugrađeni osvježivač zraka, DEEBOT T9+ omogućava da se u vašoj kući osjeća svjež miris dugo nakon čišćenja, uklanjajući miris kućnih ljubimaca i ostale mirise. U sadržaj paketa DEEBOT T9+ također je uključena i stanica s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika do 30 dana.
Optimalno rješenje za precizno čišćenje i zaštitu – Tehnologija sljedeće generacije omogućuje uređaju DEEBOT T9+ da očisti svaki kut. Zahvaljujući nedavno ažuriranom TrueDetect 3D 2.0, on može bolje otkrivati prepreke i izbjegavati sudare u stvarnom vremenu s preciznošću većom nego ikad prije. Nadalje, poboljšana TrueMapping 2.0 tehnologija osigurava da razumije raspored okoline i glatko se kreće kroz nju bez obzira na osvjetljenje.
Precizna tehnologija 3D mapiranja koja doseže u svaki kutak vašeg doma – Kontrolirajte i prilagodite svoje čišćenje s bilo kojeg mjesta u novo dizajniranoj aplikaciji ECOVACS HOME. Uživajte u pametnijem i personaliziranijem iskustvu s trodimenzionalnom mapom koja snima stvarni pogled na vaš dom. Jednostavno se prebacujte između 2D i 3D prikaza kuća kako biste identificirali najbolji mogući put čišćenja.
Luksuzno iskustvo čišćenja koje vaš dom čini nevjerojatno mirišljavim – Osim uklanjanja dlake kućnih ljubimaca, DEEBOT T9+ može ukloniti i miris kućnih ljubimaca. S ugrađenim osvježivačem zraka, najnovijim u industriji, DEEBOT T9+ održava miris vaše kuće svježim i nakon dugog čišćenja. Možete i potpuno isključiti osvježivač zraka. Odluka je na vama.
Automatski prazni spremnik za prašinu – Za iskustvo čišćenja kuće bez stresa, DEEBOT T9+ kombinira se sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja je uključena u paket. Dolazi s vrećicom za prašinu za jednokratnu upotrebu kapaciteta 2,5 L i prirodnom (i ekološkom) papirnatom ručkom. Stanicom možete upravljati putem ECOVACS Home aplikacije. Stanica s automatskim pražnjenjem također je kompatibilna sa serijama DEEBOT OZMO T8 i DEEBOT N8.

Vrijeme punjenja:6,5 sati
Vrijeme rada:175 min
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Zapremina spremnika:0,42 L
Spremnik:posuda
Razina buke:67dB
Baterija:Li-ion 5200mAH
Dimenzije:353x353x93 mm
Tip usisavača:robotski

.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ecovacs robotski usisavač DEEBOT T9+ 05527”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu