Home
Trgovina
Favoriti0
🌞|Ljeto u Tvom Domu| 🌞 DO -60%!
🍹Osvježite svoj dom i uživajte u toplim danima😎

Ploče za kuhanje s integriranom napom

Neki će na to gledati kao ploču za kuhanje koja ima savršenu ventilaciju. Drugi će pak na to gledati kao na napu na kojoj je moguća priprema savršenih jela

Sloboda dizajna kuhinje – dizajnirajte prostor bez ograničenja

Oslobodite prostor i dopustite da vaše dizajnerske ideje cvjetaju uz slobodu dizajna kuhinje. Postavite svoju ploču za kuhanje gdje želite, jer ona zamjenjuje potrebu za napom iznad vašeg prostora za kuhanje. To može biti posebno korisno u manjim kuhinjama ili u situacijama gdje je prostor ograničen. Doživite više slobode u svojoj kuhinji. 

Bosch ploče sa integriranom napom

Po prvi puta napravili smo ploče za kuhanje s integriranom napom tako da možete dizajnirati kuhinju kakvu želite na jednostavan i fleksibilan način. Samo jedan uređaj nudi kombinaciju najboljih značajki indukcijskih ploča za kuhanje i napa. Na primjer, uključuje senzore PerfectCook i PerfectFry koji vam omogućuju savršenu pripremu vaših omiljenih jela. Također imaju senzor PerfectAir koji po potrebi prilagođava razinu snage nape. Integrirana napa usisava paru i neugodne mirise već na izvoru, tako da se možete usredotočiti na najbitniji zadatak: kuhanje.
Kontrola temperature ključna je za postizanje savršenih rezultata prilikom kuhanja. Ako je za nekoliko stupnjeva previsoka rižoto će izgorjeti, mlijeko prekipjeti, a kobasice se raspuknuti. Međutim, senzor PerfectCook prati temperaturu lonca tijekom kuhanja i automatski je prilagođava pa se možete pozdraviti sa zagorjelom i prekuhanom hranom te prekipljavanjem na električnim pločama za kuhanje.
Neovisno o tome želite li sustav s recirkulacijom ili odvodom zraka, zahvaljujući svojem kompaktnom dizajnu naše nape oslobađaju dodatni prostor za pohranu lonaca i tava na lako dostupnom mjestu, izravno ispod vaše ploče za kuhanje.

Uz bilo koju Bosch ploču sa integriranom na poklon dolazi set za ugradnju prema Vašim potrebama

Elica ploče sa integriranom napom

Uživajte u ugodnom razgovoru dok kuhate.
Nikola Tesla uklanja dim i neugodne mirise bez ikakve neželjene buke.
Svi sustavi usisavanja rade unutar udobne akustične granice. Čak i pri maksimalnoj brzini, buka uvijek ostaje ispod izvrsne vrijednosti od 54 dBA.
REGENERIRAJUĆI KERAMIČKI FILTRI
Visoka tehnologija uklanjanja mirisa bez ikakvog otpada.
U verziji s filtriranjem, NikolaTesla je opremljen visokoučinkovitim keramičkim filtrima koji jamče do 80% učinkovitosti filtriranja, u usporedbi s prosječnom vrijednosti na tržištu od 60%.
Filteri se lako uklanjaju s vrha i obnovljivi su do 5 godina, čime imaju manji utjecaj na okoliš.
Čišćenje nikada nije bilo tako jednostavno.
Površina ploče za kuhanje, zajedno s estetskim dizajnerskim elementima, omogućuje brže čišćenje. Čišćenje unutarnjeg dijela je brzo i jednostavno: masni filter se lako uklanja s vrha i može se prati u perilici posuđa. Ako tekućina slučajno prolije u otvor za usisavanje, nema problema! Postoji poseban unutarnji ventil koji odvodi prolijevanu tekućinu, čime se održava čistoća kuhinje bez prisutnosti mikroorganizama.

Faber ploče sa integriranom napom

MOTOR BEZ ČETKICE
NIŽA POTROŠNJA, VIŠA UČINKOVITOST
Motori bez četkice donose dramatičnu uštedu energije i usisavanje visoke učinkovitosti. Oni troše 85% manje od konvencionalnih električnih motora pri malim i srednjim brzinama (u kW / h), 35% manje kod velikih brzina. Oni su i danas najutjecajniji motori na tržištu i jamče stabilnu izvedbu u svim radnim uvjetima.

Electrolux i AEG ploče sa integriranom napom

Funkcija Breeze osvježava zrak u vašoj kuhinji uz nisku razinu buke kada završite s kuhanjem. Sada se možete opustiti ili zabaviti u ugodnom okruženju, bez neugodnih mirisa i para nakon obroka.
Ekstraktor se automatski prilagođava uz Hob2Hood®
Ne zaboravite na kuhanje uz ekstraktor koji se automatski prilagođava kako povećavate ili spuštate razinu snage. Tehnologija Hob2Hood® omogućuje vam da se usredotočite na hranu dok vaša ploča za kuhanje i ekstraktor besprijekorno rade za vas.
Iskoristite još više mogućnosti svojih uređaja – My Electrolux Kitchen App
My Electrolux Kitchen App pruža vam obavijesti kada je potrebno održavanje, korisne savjete i značajke, funkciju daljinskog upravljanja i pomaže vam produžiti životni vijek vaših proizvoda. Povežite se kako biste maksimalno iskoristili svoje uređaje.
Electrolux&AEG 5+2 = 7 godina jamstvaelectrolux 5g garancije
-99 €
-79.2 €

Electrolux indukcijska ploča s integriranom napom KCC83443

Original price was: 1.399,00 €.Current price is: 1.300,00 €.
Electrolux&AEG 5+2 = 7 godina jamstvaelectrolux 5g garancije
-134 €
-107.2 €

AEG indukcijska ploča s integriranom napom CCE84543FB

Original price was: 1.499,00 €.Current price is: 1.365,00 €.

Samsung ploča sa integriranom napom

Flushed Fit dizajn
Stvorite besprijekoran kuhinjski interijer vrhunskog izgleda. Minimalistički Flushed Fit dizajn ploče za kuhanje ima čist i moderan izgled.
Postignite dosljedno dobre rezultate što god kuhali. Funkcija upravljanja temperaturom omogućuje Vam jednostavan odabir optimalne temperature koja odgovara različitim stilovima kuhanja. Ima 3 unaprijed postavljene razine za topljenje osjetljivih sastojaka (42°C), zagrijavanje hrane (74°C) i kuhanje tijekom duljeg razdoblja (92°C).
Održavajte posuđe na savršenoj temperaturi, baš kao i tek skuhanu hranu, pomoću postavke Održavanje topline. Druga razina klizne upravljačke trake za svaku zonu kuhanja stvara idealnu toplinu za kuhanje. Stoga je lako održavati hranu na pravoj temperaturi dok Vi dovršavate ostatak obroka.
5. g. jamstva Samsung
-500 €
-400 €

Samsung indukcijska ploča sa integriranom napom NZ84T9747VK/UR

Original price was: 2.199,00 €.Current price is: 1.699,00 €.

Ostale ploče sa integriranom napom

Osigurana montaža ploča sa integriranim napom uz kupnju!

( trenutno samo za područje Zagreba i okolice )
Naš tim stručnjaka za montažu ima iskustvo i znanje potrebno za sigurno i učinkovito postavljanje vaših elektroničkih uređaja. Bez obzira na veličinu ili vrstu uređaja, naši stručnjaci će se pobrinuti da sve bude pravilno montirano i spojeno, pružajući vam optimalnu funkcionalnost i izvedbu.
Ali što čini našu uslugu posebnom? Naša osigurana montaža jamči da će vaša ploča s integriranim napom biti pravilno postavljena i da će se sve funkcije uređaja ispravno koristiti. Ako se pojave bilo kakvi problemi tijekom montaže ili ako primijetite bilo kakve nedostatke nakon instalacije, naš tim će brzo reagirati i riješiti ih bez ikakvih dodatnih troškova za vas.
Ne gubite vrijeme i energiju na samostalnu montažu. Odaberite našu uslugu PREMIUM DOSTAVE sa uključenom  montažom ploča sa integriranim napom i uživajte u bezbrižnom iskustvu korištenja svojeg novog uređaja od prvog trenutka.
Back to Top
Ocjena ehome.hr na Trustprofile recenzija je 7.8/10 temeljena na 148 recenzije.
Proizvod je dodan u košaricu