Samsung Bespoke

Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module

Bespoke – Prilagodljiv modul/kombinacija

Prilagodljivi hladnjaci s mogućnošću kombinacije koji odgovaraju Vašemu životnom stilu. Mogu se upotrebljavati kao pojedinačni modul s jednim vratima pune duljine. No, želite li više prostora, možete jednostavno kombinirati i više modula, uključujući i model s jednim vratima pune duljine* ili model s dvojim vratima**.

 

Samsung i Ehome te časte!

Kupi set Bespoke hladnjak i zamrzivač po još nižoj cijeni, a mi ti poklanjamo set za uparivanje! Složi svoj savršeni hladnjak, vrhunskog dizajna, fantastičnih novih tehnologija hlađenja i velikog kapaciteta, a setom za uparivanje osiguraj maksimalnu iskorištenog prostora!

Naravno tu je i besplatna dostava uz 5. godina garancije!

Fleksibilna pohrana za više svježine

Prenamijenite ga iz zamrzivača u hladnjak i obratno

Uživajte u najboljem iz svijeta fleksibilne pohrane. Jednostavno i prema potrebi prenamijenite svoj zamrzivač u hladnjak i najbolje iskoristite dostupan prostor. Tako uvijek imate više no dovoljno prostora za pohranu još više svježih namirnica u kojima osobito uživate ili koje trebate pohraniti tijekom različitih godišnjih doba ili za neke posebne prilike.

Skladna elegancija

Ravan dizajn koji izgleda poput kuhinjskog ormara

Ravan dizajn koji izgleda poput kuhinjskog ormara stvara potpuno skladan izgled koji unaprjeđuje cjelokupni dizajn Vaše kuhinje. Gotovo se neprimjetno stapa s površinama Vaših postojećih kuhinjskih elemenata, a njegova ravna prednja strana ne strši pa slobodno možete otvarati vrata i upotrebljavati ladice, a pritom Vam bočni zid neće smetati.

Optimalna vlažnost

Kutija za povrće s kontrolom vlažnosti

Kutija za povrće s kontrolom vlažnosti održava dugotrajnu svježinu još veće količine voća i povrća, osobito s obzirom na činjenicu da je dovoljno velika za pohranu krupnih proizvoda. Kontinuirano prilagođuje razinu vlažnosti kako bi održala optimalnu vlažnost, automatskim otvaranjem i zatvaranjem otvora u svrhu zadržavanja ili otpuštanja vlage

Pametniji i dugotrajniji

TDP

Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođuje svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja na sedam razina. Stoga troši manje energije, minimizira buku i smanjuje nastanak kvarova zbog upotrebe što mu osigurava dugotrajno pouzdan rad. A za potpunu bezbrižnost njegov je rad podržan desetogodišnjim jamstvom*.

Komentiraj